| Sarellé den şarkılar.. | |
|
+8ermanpac WeeDSmoKa tyd bigknife Sezen Aksu Hover_Craft Replica_Gun_Snatch SaRéLLé 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Perş. Ara. 13, 2007 6:26 pm | |
| uyanık | |
|
| |
TroopeR Onbaşı
Mesaj Sayısı : 36 Yaş : 33 Localisation : tonki Emploi : zonki Loisirs : monki
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Perş. Ara. 13, 2007 7:05 pm | |
| Frank Zappa adlı guruhtan bobby brown gelsin siz degerli guruhlarımıza
hey there people i'm bobby brown they say i'm the cutest boy in town my car is fast, my teeth are shiney i tell all the girls they can kiss my hinie here i am at a famous school i'm dressin sharp and i'm actin' cool i got a cheerleader here wants to help with my paper let her do all the work, maybe later i rape her
oh god i am the american dream i do not think i'm too extreme and i'm a handsome sonofabitch i'm gonna get a good job and be real rich.
women's liberation came creepin' across the nation i tell you people, i was not ready when i fucked this dyke by the name of freddie she made a little speech then aw, she tried to make me say when she had my balls in a vice but she left the dick i guess i'm still hooked on, but now it shoots too quick
oh god i am the american dream but now i smell like vasseline and i'm a miserable sonofabitch am i a boy or a lady---i don't know which
so i went out n' bought me a leisure suit i jingle my change, but i'm still kinda cute got a job doin' radio promo an' none of the jocks can even tell i'm a homo eventually me n' a friend sort a' drifted along into s & m i can take about an hour on the tower of power 'long as i gets a little golden shower
oh god i am the american dream with a spindle up my butt till it makes me scream and i do anything to get a head i lay awake nights sayin "thank you fred!" oh god oh god i'm so fantastic, thanks to fred i'm a sexual spastic and my name is bobby brown, watch me now i'm goin down | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Ara. 14, 2007 12:39 pm | |
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Ptsi Ocak 14, 2008 12:55 am | |
| Yıllar mı hızlandı yoksa? Ne çabuk geçiyor upuzun günler geceler Daha dün gibi derler ya hani Meğer herkes kurarmış böyle cümleler...
Vakit geçmek bilmezdi oysa Hangi ara koptu yaprak yaprak takvimler? Akarken biriktir derler ya Kasam boş, kalbim kırık, elde yine hüzünler...
Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddersen Gururdan mı nedendir artık E sen gel kendini alt edersen
Evimi ocağımı, yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına, dünyanın batağına Batacağım kadar battım...
Meğer herkes tanışıyormuş birgün Mutlaka gerçeğin ta kendisiyle İnsan buna da alışıyormuş İnsan dayanıyormuş bütün gücüyle
Pişman çok pişmanım esasen Ama çok korkuyorum ya reddedersen Gururdan mı nedendir artık Sen gel kendini alt edersen
Evimi ocağımı yuvamın sıcağını Yarimin kucağını bıraktım Her günahın tadına dünyanın batağına Batacağım kadar battım | |
|
| |
eray.gns Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 303 Yaş : 116 Localisation : :cg Emploi : :cg Loisirs : :cg
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Salı Ocak 15, 2008 12:58 am | |
| ichiman'nen to nisen'nen mae kara aishiteru hassen'nen sugita koro kara motto koishiku natta ichioku to nisen'nen ato mo aishiteru kimi wo shitta sono hi kara boku no chigoku ni ongaku wa taenai | |
|
| |
eray.gns Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Salı Ocak 15, 2008 12:59 am | |
| Saralondé Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı.
:T_T :? | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| kapattırdık heabı ya yazın geri actırıcam | |
|
| |
eray.gns Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Salı Ocak 15, 2008 1:05 am | |
| En iyisi...
Ben de diyorum postları kiraya verip çoluk çocuğa karışıp bi tatile mi çıksam.
( Japonca ) | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| |
| |
eray.gns Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Salı Ocak 15, 2008 1:12 am | |
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Çarş. Ocak 16, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Çarş. Ocak 16, 2008 10:28 pm | |
| sen hala benim için küçük bir kız çocuğu.. ellerimden alıp gitme o güneş kokunu.. gözlerimden akan yaş acılarına çağre olur mu...
oofff off.. | |
|
| |
eray.gns Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Çarş. Ocak 16, 2008 11:50 pm | |
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Perş. Ocak 17, 2008 3:07 pm | |
| baydım dimi | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Salı Ocak 29, 2008 2:18 pm | |
| yalaaan yalaaaaaaan yalaaaan yallaaaaan yalaaaan
bei sevdğin var ya; o bile yalan..
ferhat göçer- yalan | |
|
| |
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. C.tesi Mart 15, 2008 8:52 am | |
| Grup Vitamin | Şarkı Sözleri
ismail bir tuhaf adamdir, uc kurus icin hesap sorandir uyanik gecinir amma yalandir, tum mal varligi cebinde olandir liseyi 6 senede bitirmis, cin gibi cocuk bizim ismail neden bu kadar acele etmis, aklini seveyim lan ismail
ismail sek sek sekerek ismail rastik cekerek ismail adresim ayni ismail posta kodum da ayni yavrum
kel basa simsir tarak, bu ayaklari artik birak ne isin var ki diskoryumda yaninda bir kiz sarimtrak ayranin yok icmeye, atla gidersin cesmeye bu ne perhiz, what is this aman ismail, can touch this hafif piskopattir kendileri, buna enayilik de dahil kizma amcasi, daha cok cahil
ismail ismail odalarda isiksizim pesindeyim ismail tut ki karnim acikti kedimi yedim ah ben deli ismail, sen benden de deli
kirdigin potlar bini asti,bak yanlissin herkes kacti ismail de buna sasti, aklini seveyim lan ismail lan ismail, atli misin, yavrum bagdatli misin herkes zeka yasini sorar, lan sen bu kadar tatli misin ulan ismail, ulan ismail...
ismail sira sira siniler hasta olan iniler ismail kel kafandan sen suclusun ismail miyav dedi minik fare kukredi ismail iki gozum iki iki musluk oynatmama az kaldi, ismail nerde la fa la sol ismail ismail balli lokma tatlim benim ismail sensiz cennet bile surgun sayilir senin ki dupediz vurgun sayilir ismail ismail sen kocaman bir cilginsin
ismail cilgin cocuk iso ismail onemli sahsiyetim benim ismail, felsefe yapma ismail, tuti i mucize guyem ne desem rahat degil ismail, tutti frutti seyrediyorum goremiyorum, biraz egil ismail beni anlamadin ya ben ona yaniyorum ismail mutfakta biri mi var? | |
|
| |
| Sarellé den şarkılar.. | |
|