| Sarellé den şarkılar.. | |
|
+8ermanpac WeeDSmoKa tyd bigknife Sezen Aksu Hover_Craft Replica_Gun_Snatch SaRéLLé 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Sarellé den şarkılar.. Perş. Haz. 07, 2007 11:59 pm | |
| burası bnm şarkı sözlerini ekleyeceğim topicim olacak:) sizler de ekleyin beğendiğiniz sarkıalrın söslerini:) | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:00 am | |
| Dünya üzemez beni Ölüm korkutabilir mi Sen olmadan bu kalp hissedebilir mi Güneş batmış bana ne Ellerin yok kime ne Yerine koyamadın Razı olamadım sensizliğe Kalpler yanmış yağmur ıslatmış Tanrı korumuş ya sevenleri Son nefesimde elimi sen tutacaksın Son sözlerimi bir sen duyacaksın Meleklerin sözü var.. | |
|
| |
Replica_Gun_Snatch GR Admin
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:04 am | |
| beğenmedim şarkı sözlerini imza çalıntı mı | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:08 am | |
| dh den caldım kendi imzamı
beğenmeyebilrisin | |
|
| |
Hover_Craft Çavuş
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:09 am | |
| bu kızlar adamı öldürür | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:12 am | |
| siz ölün bis dedikodu yapalım | |
|
| |
Hover_Craft Çavuş
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:16 am | |
| başka işiniz yok zaten kuyruga yama yapın anca | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:17 am | |
| ösellikle hover ne hoş cocuktu yaf der durarıs | |
|
| |
Hover_Craft Çavuş
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:24 am | |
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:25 am | |
| aaah kıslar aaah | |
|
| |
Sezen Aksu Er
| |
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 08, 2007 12:41 am | |
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. C.tesi Haz. 16, 2007 11:41 am | |
| Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe unufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi
Varmadan sekizine Ergin oldu ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir gül gibi al ve narin Bir su gibi saydam ve sakin Susar kadın ünzile
Yağmuru kim döküyor Ünzile kaç koyun ediyor Dayaktan uslanalı Hiç birşey sormuyor
Korkar durur gitmez Köyün en son çitine İnanır o sınırda Dünyanın bittiğine
Ünzile insan dölü Bilinmezlere gebe Sırların mihnetini Yükleyip de beline Varmadan sekizine Ergin oldu ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir gül gibi al ve narin Bir su gibi saydam ve sakin Susar kadın ünzile
Yağmuru kim döküyor Ünzile kaç koyun ediyor Dayaktan uslanalı Hiç birşey sormuyor ... | |
|
| |
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| |
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. C.tesi Haz. 16, 2007 1:28 pm | |
| | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. C.tesi Haz. 16, 2007 1:45 pm | |
| ben de yazziim oleyy: Hangisi doğru hangisiydi yalan Karıştı her şey başlasak en başından Neydik ne olduk uyuştun artık kalk toparlan Hangisi gerçek hangisiydi sanal Alıştın artık başlamak yok başından Kimdin kim oldun unuttun artık kalk toparlan Hayatta en doğru gönlünden geçen Denemek istersen başla bi yerden Kanatlandı ruhun hep uçmak ister Konmayı öğrenmezsen düşmek var elbet Aklım hep sende Dur gitme dönmezsin dur gitme dönmezsin Duymazsın görmezsin terk ettiğin bir can var Dur gitme dönmezsin dur gitme dönmezsin Duymazsın görmezsin kaybettiğin bir can var Terk ettiğin insanlar (kaybettiğin insanlar) | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. C.tesi Haz. 16, 2007 1:55 pm | |
| sen düştün kendi kendine anladım hayat tersine bıkmadan yorulmadan sessizce ayrıldım yine eski günleri ararken ne kalır geriye bizden savrulmuş hayallerden tek gecelik resimlerden o bilmez o değişmez o sevmez ağlamaz o gelmez o üzülmez o bir bilinmez | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. C.tesi Haz. 16, 2007 1:56 pm | |
| yaziim mi cvp ver sarııı :D | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| |
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. C.tesi Haz. 16, 2007 9:07 pm | |
| | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 346 Yaş : 39 Localisation : niye.doldurucakmisim Emploi : one.be Loisirs : yok.ole.bisi
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. C.tesi Haz. 16, 2007 9:51 pm | |
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Paz Haz. 17, 2007 1:07 pm | |
| | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Paz Haz. 17, 2007 2:11 pm | |
| | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Paz Haz. 17, 2007 5:00 pm | |
| girmiştin ya kanıma deniz kenarında gözlerine baktığımda susmuştun ya mavi mavi büyüdü içim akarsın ya zaman durduğunda bakarsın ya zaman durduğunda
ellerini tutmuştum içime çekip sevmiştim ya o an dedim dursun dünya seni seviyorum senden fazla
gözlerine baktığımda susmuştun ya özlediğin o şehirin sokaklarında zaman durduğunda sokaklarında zaman durduğunda
ellerini tutmuştum içime çekip sevmiştim ya o an dedim dursun dünya seni seviyorum senden fazla
bakarsın ya zaman durduğunda bakarsın ya zaman durduğunda
ellerini tutmuştum içime çekip sevmiştim ya o an dedim dursun dünya seni seviyorum senden fazla | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Paz Haz. 17, 2007 7:42 pm | |
| | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| |
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Paz Haz. 17, 2007 8:17 pm | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| |
| |
tyd Yüzbaşı
| |
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Paz Haz. 17, 2007 8:39 pm | |
| bigknife tehlikesi sebebiyle gecici olarak kilitlenmiştir. | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Ptsi Haz. 18, 2007 2:25 am | |
| | |
|
| |
PHI Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 420 Yaş : 37 Localisation : GONYA Emploi : Öğrenci Loisirs : bu ne ki :S
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Ptsi Haz. 18, 2007 4:30 pm | |
| | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 346 Yaş : 39 Localisation : niye.doldurucakmisim Emploi : one.be Loisirs : yok.ole.bisi
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Ptsi Haz. 18, 2007 8:54 pm | |
| | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Salı Haz. 19, 2007 3:28 am | |
| weed, benden gördüğünün aynısını yazma | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Çarş. Haz. 20, 2007 10:18 pm | |
| sanırım tehlike gecti | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Perş. Haz. 21, 2007 2:12 am | |
| yine de temkinli davranmak lazım cg: | |
|
| |
Replica_Gun_Snatch GR Admin
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Perş. Haz. 21, 2007 3:08 am | |
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 22, 2007 8:30 am | |
| yarbay olmus iste sonunda dalmas topiime erman kardeş saolasın :cg | |
|
| |
bigknife Yarbay
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 22, 2007 8:53 am | |
| | |
|
| |
Hover_Craft Çavuş
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 22, 2007 11:35 pm | |
| Gecesi gündüzü benim, hecesi ve sözü benim, berisi ötesi benim, yarası beresi benim, sefası cefası benim, rüyası belası benim, dünyası fezası benim, toprağı seması benim, güneşi ve ayı benim, kölesi ve kulu benim, padişahı şahı benim, arkadaşı ardı benim, otu ve çiçeği benim, havası ve suyu benim, gölü ve denizi benim, serin boğazı benim, derin doğası benim, benim İstanbul benim, eğil duyduğun ses benim, babam bir tane benim, Danyal Özçalkan benim, kral babamdır benim, ailem yıldızım benim, kader kısmetse benim, ökesi delisi benim, ölüsü dirisi benim, savaşı barışı benim, baharı ve kışı benim, yazı ve hazanı benim, yazı ve turası benim, yaşı ve kurusu benim, taşı ve toprağı benim, hasmı ve ortağı benim, kolayı ve zoru benim, sarayı ve hanı benim, ghettosu ve damı benim, çamuru ve kumu benim, kavgası ve zoru benim, batısı doğusu benim, güneyi kuzeyi benim, meleği feleği benim, kalburu eleği benim, halayı düğünü benim, mektebi alayı benim, sorunu çözümü benim, yanlışı doğrusu benim, yalanı gerçeği benim, suçu cezası benim, parası ve pulu benim, biberi ve tuzu benim, sahtesi gerçeği benim, selamı ve selası benim, kazası belası benim, yemeği ve aşı benim, yedeği ve ası benim, keleği ve hası benim, bayramı ezası benim, siyahı beyazı benim, esmeri sarısı benim, yeşili elası benim, dolusu ve boşu benim, olgunu ve hamı benim, çobanı hamalı benim, içi de dışı da benim, başı da sonu da benim, ağlayıp gelende benim, gülmeden gidende benim, eğlenip gerende benim, seslenip susanda benim, duymayıp geçende benim, durmayıp koşanda benim, sığmayıp taşanda benim, eleği ve tası benim, eli ve ayağı benim, gözü ve kulağı benim, yolu ve dağı da benim, kolu ve bacağı benim, uçanı kaçanı benim, okulu ocağı benim, pisi ve temizi benim, akıl hocası benim, fakir akıllı benim, almadan verende benim, vermeden alanda benim, uymayıp yazanda benim, değmeden geçende benim, dik duran insanda benim, ağlayan insanda benim, son gülen insanda benim, sahnesi perdesi benim, mikrofonu sazı benim, ilham ve perisi benim, asrı ve senesi benim, hısım ve hasımda benim, kasınç ve zevkte benim, hepsi önümde benim, uçarı haşarı benim, tutarlı tutarsız benim, eski ve yenide benim, sesli ve sessiz de benim, sığı ve derini benim, kılı ve tüyü de benim, sırı ve meçhulü benim, görünen o köyde benim, bölünen ekmekte benim, sönemeyen ışıkta benim, bitmeyen dertlerde benim, dinlenen her şarkı benim, inleyen her nağme benim, dinmeyen her sancı benim, inmediğim her katta benim, yağan her yağmurda benim, doğan her güneşte benim, boğan kolda elde benim, çağlayan ırmakta benim, yaşlanmış aşlarda benim, boş kalmış kalplerde benim, anlaşmış düşmanda benim, düşmandım pişmanda benim, suçlandım masumda benim, kuşkuyla bakanda benim, coşkuyla akanda benim, korkuyla kalanda benim, bahçeye dalanda benim, yağmurdan kaçanda benim, alkışı alanda benim, orta parmaklarda benim, hep sona kalanda benim en önde gidende benim, değnek yok elimde benim, efsunla gizemde benim, bazen karnı açta benim bazen karnı tokta benim, sade gördüğüm mü benim, bence görmediğim de benim, en uzak diyarda benim, gördüğüm kabusta benim, yazılmış tarihte benim, bekleyen ati de benim, inandıklarımda benim inanmadıklarımda benim, hancıyla yolcuda benim, dünyaya gelende benim, dünyadan gidende benim.. | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. C.tesi Haz. 23, 2007 2:33 am | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
| |
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Cuma Haz. 29, 2007 12:02 pm | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
| |
| |
raydric Çavuş
Mesaj Sayısı : 191 Yaş : 34 Localisation : bune italyancamı Emploi : buda ne si yaw Loisirs : budamı italyanca
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Salı Tem. 10, 2007 2:37 pm | |
| | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Salı Tem. 17, 2007 4:34 pm | |
| because of you | |
|
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| |
| |
bigknife Yarbay
| |
| |
SaRéLLé GR Yönetici
| Konu: Geri: Sarellé den şarkılar.. Perş. Ara. 06, 2007 1:18 pm | |
| | |
|
| |
eray.gns Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 303 Yaş : 116 Localisation : :cg Emploi : :cg Loisirs : :cg
| |
| |
| Sarellé den şarkılar.. | |