| Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Replica_Gun_Snatch GR Admin
| Konu: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Çarş. Haz. 06, 2007 11:52 pm | |
| | |
|
| |
PHI Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 420 Yaş : 37 Localisation : GONYA Emploi : Öğrenci Loisirs : bu ne ki :S
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Çarş. Haz. 06, 2007 11:54 pm | |
| olmasın zaten burayı çetbaks gibi kullanıyoruz | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 346 Yaş : 39 Localisation : niye.doldurucakmisim Emploi : one.be Loisirs : yok.ole.bisi
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Çarş. Haz. 06, 2007 11:56 pm | |
| SEn modsun bize sordu bence olsun | |
|
| |
PHI Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 420 Yaş : 37 Localisation : GONYA Emploi : Öğrenci Loisirs : bu ne ki :S
| |
| |
| |
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 346 Yaş : 39 Localisation : niye.doldurucakmisim Emploi : one.be Loisirs : yok.ole.bisi
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Çarş. Haz. 06, 2007 11:59 pm | |
| - PHI demiş ki:
- WeeDSmoKa demiş ki:
- SEn modsun bize sordu bence olsun
moduz diye dışlanmamız mı lazım bir D.H kalsiği... @replik.. çok gonuşma la savaş çıkdı saten | |
|
| |
bozkır Er
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Perş. Haz. 07, 2007 1:25 am | |
| ben üyeyim üye her zaman haklıdır üye velinimettir olsun itiyorum bunu evet evet istiyorum koy chat | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| |
| |
bozkır Er
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Perş. Haz. 07, 2007 1:39 am | |
| erman çok ii bi post kasma yöntemi tebrik ederim | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Perş. Haz. 07, 2007 1:40 am | |
| Tahmin edmişdim böle bişi yazdığını | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Perş. Haz. 07, 2007 1:41 am | |
| ya arkadaşlar ne alaka ne postu gözüm postta fln deil ki benim | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
| |
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Perş. Haz. 07, 2007 1:51 am | |
| falla | |
|
| |
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Perş. Haz. 07, 2007 1:55 am | |
| | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Perş. Haz. 07, 2007 1:58 am | |
| La yeter sen birasdan beni bile geccen | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Perş. Haz. 07, 2007 2:00 am | |
| öyle bir gayem yok hacı, ne haddime.. | |
|
| |
>OnuR< Binbaşı
| Konu: Geri: Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? Ptsi Haz. 11, 2007 2:16 pm | |
| | |
|
| |
| Anasayfada böyle bir chatbox olsun mu? | |
|