Gereksizler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gereksizler

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Aşk hasta ediyor

5 posters
YazarMesaj
cerenimo
Çavuş
Çavuş
cerenimo

Kadın Mesaj Sayısı : 181

Aşk hasta ediyor Empty
MesajKonu: Aşk hasta ediyor   Aşk hasta ediyor Icon_minitimePerş. Ağus. 09, 2007 5:52 am

Aşk hasta ediyor
Aşk, sağlığı ciddi biçimde tehdit edebiliyor. Duygusal iniş çıkışlar, kalp hastalıklarına, neden oluyor.

İngiliz bilim adamları "aşk acısı"nın bir "efsane" olmadığını, âşık insanlardaki duygusal iniş çıkışların sağlığı ciddi anlamda tehdit edebileceğini belirledi. Duygusal dalgalanmaların insan vücudu üzerindeki etkisini inceleyen İngiltere'deki Imperial College London'da görevli uzmanlar, aşk acısı çeken kişilerin vücudunda adrenalin oranının yüksek olmasının kalp rahatsızlıklarına neden olabileceğini vurguladı. Uzmanlar bu kişilerin "gözbebeklerinin daha büyük olduğunu, avuçlarının terlediğini ve kalp atışlarının normalden daha hızlı olduğunu" söyledi.

AŞKIN yol açtığı bu değişimlerin, stres kaynaklı rahatsızlıklar ve grip semptomlarının görülmesine yol açabileceği belirtildi. Benzer belirtilerin yüksek stres altında çalışan kişilerde de gözlendiğine dikkat çeken uzmanlar, mutsuz bir ilişki yaşayan ve sevgilisinden ya da eşinden ayrılan kişilerin bağışıklık sisteminin zayıfladığını belirttiler. Uzmanlar, eşlerinin ölmesi durumunda büyük bir duygusal sarsıntı geçiren kişilerin, eşlerini kaybettikten sonraki ilk altı ay içinde ölüm risklerinin yüzde 50 arttığını kaydettiler.

A.A.
SaRéLLé
GR Yönetici
GR Yönetici
SaRéLLé

Aşk hasta ediyor Empty
MesajKonu: Geri: Aşk hasta ediyor   Aşk hasta ediyor Icon_minitimePerş. Ağus. 09, 2007 2:30 pm

şimdi anladım derdimi Very Happy Very Happy
..duygusuz..
Er
Er
..duygusuz..

Kadın Mesaj Sayısı : 26
Emploi : ???
Loisirs : !!!

Aşk hasta ediyor Empty
MesajKonu: Geri: Aşk hasta ediyor   Aşk hasta ediyor Icon_minitimePerş. Ağus. 09, 2007 4:45 pm

wayy bak ben neden hiçbişey yiyemiyomuşum şimdi ortaya çıktı Sad
SaRéLLé
GR Yönetici
GR Yönetici
SaRéLLé

Aşk hasta ediyor Empty
MesajKonu: Geri: Aşk hasta ediyor   Aşk hasta ediyor Icon_minitimePerş. Ağus. 09, 2007 4:46 pm

ne cok hasta var bu hastalığa yakalanan dimi Razz
..duygusuz..
Er
Er
..duygusuz..

Kadın Mesaj Sayısı : 26
Emploi : ???
Loisirs : !!!

Aşk hasta ediyor Empty
MesajKonu: Geri: Aşk hasta ediyor   Aşk hasta ediyor Icon_minitimePerş. Ağus. 09, 2007 4:58 pm

SaRéLLé demiş ki:
ne cok hasta var bu hastalığa yakalanan dimi Razz
Smile
cerenimo
Çavuş
Çavuş
cerenimo

Kadın Mesaj Sayısı : 181

Aşk hasta ediyor Empty
MesajKonu: Geri: Aşk hasta ediyor   Aşk hasta ediyor Icon_minitimePerş. Ağus. 09, 2007 5:13 pm

clown
eray.gns
Yüzbaşı
Yüzbaşı
eray.gns

Erkek Mesaj Sayısı : 303
Emploi : :cg
Loisirs : :cg

Aşk hasta ediyor Empty
MesajKonu: Geri: Aşk hasta ediyor   Aşk hasta ediyor Icon_minitimeÇarş. Ara. 12, 2007 11:36 pm

Yok artık ohannesburger What a Face
http://www.lineage2turkiye.com/
TroopeR
Onbaşı
Onbaşı
TroopeR

Erkek Mesaj Sayısı : 36
Emploi : zonki
Loisirs : monki

Aşk hasta ediyor Empty
MesajKonu: Geri: Aşk hasta ediyor   Aşk hasta ediyor Icon_minitimePerş. Ara. 13, 2007 11:23 am

biliyorum benimde asık oldugum İron Maiden 'ının fear of the dark 'ı cob tarafından coverlanınca cok uzulmustum ona alsacagm derkesn , birde halloweed be thy name ' nin coverlanması iyice beni sarmıstı , grip oldum 2 güğn yatakta yattım :'(
http://www.fanki.com
SaRéLLé
GR Yönetici
GR Yönetici
SaRéLLé

Aşk hasta ediyor Empty
MesajKonu: Geri: Aşk hasta ediyor   Aşk hasta ediyor Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 12:45 pm

TroopeR demiş ki:
biliyorum benimde asık oldugum İron Maiden 'ının fear of the dark 'ı cob tarafından coverlanınca cok uzulmustum ona alsacagm derkesn , birde halloweed be thy name ' nin coverlanması iyice beni sarmıstı , grip oldum 2 güğn yatakta yattım :'(

hey Allahım yarebbim Shocked

Aşk hasta ediyor
1 sayfadaki 1 sayfası