| siyaset topici değil amaç bilgilendirme | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Shady RIDDLE Er
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 38 Localisation : Mars Emploi : buyur? Loisirs : bencede
| Konu: siyaset topici değil amaç bilgilendirme Paz Tem. 22, 2007 6:19 pm | |
| alışmışız dh' de, ekranda ne zaman önemli bi haber görsek anında forumada yazıyoruz ama siyaset topiclerini silmeye başladılar burdan yazıcam sandıkların %25' i açıldı akp %50 ülke genelinde şuan meclise 20 bağımsız aday ve akp, chp, mhp partileri giriyor oh be yazdım rahatladım | |
|
| |
Replica_Gun_Snatch GR Admin
| Konu: Geri: siyaset topici değil amaç bilgilendirme Paz Tem. 22, 2007 6:27 pm | |
| Bilgilendirme dışına çıkılmasın lütfen. | |
|
| |
Shady RIDDLE Er
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 38 Localisation : Mars Emploi : buyur? Loisirs : bencede
| Konu: Geri: siyaset topici değil amaç bilgilendirme Paz Tem. 22, 2007 6:29 pm | |
| zaten analdığım kadarıyla buraya henüz dh' de ki provakatörler gelmemiş bu yüzden seviyeli sohbetler yapılacağı kanaatindeyim | |
|
| |
yavkar@fb Er
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 101 Localisation : sads Emploi : asd Loisirs : fasf
| |
| |
PHI Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 420 Yaş : 37 Localisation : GONYA Emploi : Öğrenci Loisirs : bu ne ki :S
| Konu: Geri: siyaset topici değil amaç bilgilendirme Paz Tem. 22, 2007 7:44 pm | |
| AKP ezici çocğunlukla yine iktidara geldi gibi görünüyor.
Cumhuriyet tarihinde ikinci defa iktidar partisi oy oranını artırarak yeniden iktidara geldi. Umarım vatanımız milletimiz için hayırlısı olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: siyaset topici değil amaç bilgilendirme Paz Tem. 22, 2007 8:20 pm | |
| - PHI demiş ki:
- AKP ezici çocğunlukla yine iktidara geldi gibi görünüyor.
Cumhuriyet tarihinde ikinci defa iktidar partisi oy oranını artırarak yeniden iktidara geldi. Umarım vatanımız milletimiz için hayırlısı olur. " longdesc="95" /> | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 346 Yaş : 39 Localisation : niye.doldurucakmisim Emploi : one.be Loisirs : yok.ole.bisi
| Konu: Geri: siyaset topici değil amaç bilgilendirme Paz Tem. 22, 2007 8:51 pm | |
| inanarak bunu söylemdiğine eminim Fatih... Sence hayırlı olur mu? | |
|
| |
| Konu: Geri: siyaset topici değil amaç bilgilendirme Paz Tem. 22, 2007 9:13 pm | |
| | |
|
| |
Shady RIDDLE Er
| Konu: Geri: siyaset topici değil amaç bilgilendirme Paz Tem. 22, 2007 9:31 pm | |
| bence de hayıtlı oldu birazdan dh' ye gidip topic açıcam propagandacılara karşı 23 temmuz topici açmıştım 1 ay önce demiştim ki 1 ay sonra bu topici hortlatıp size demokrasiyi göstericem demiştim ama mod.lar aynı gün sildi topici birazdan gidip aynısını açmayı düşünüyorum | |
|
| |
| siyaset topici değil amaç bilgilendirme | |
|