| DH nin son şakasına Bakın :D | |
|
+3Hover_Craft HoLiGaN! WeeDSmoKa 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
WeeDSmoKa Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 346 Yaş : 39 Localisation : niye.doldurucakmisim Emploi : one.be Loisirs : yok.ole.bisi
| Konu: DH nin son şakasına Bakın :D C.tesi Haz. 23, 2007 4:25 pm | |
| 7 Gün cezalar 8 gun sonudna bitiyormuş.. nie bu cezalar 8 gun değil ozaman.. çocuk mu kandırıyor bunlar? | |
|
| |
HoLiGaN! Çavuş
| Konu: Geri: DH nin son şakasına Bakın :D Paz Haz. 24, 2007 3:56 pm | |
| koy? | |
|
| |
Hover_Craft Çavuş
| |
| |
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| |
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 346 Yaş : 39 Localisation : niye.doldurucakmisim Emploi : one.be Loisirs : yok.ole.bisi
| Konu: Geri: DH nin son şakasına Bakın :D Ptsi Haz. 25, 2007 11:27 am | |
| Koyarım ben | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: DH nin son şakasına Bakın :D Perş. Haz. 28, 2007 8:19 am | |
| Harbiden şaka gibi.
Uyarıların durduk yere arttığını ve ceza verildiğini de ekleyelim şakalar arasına. Bu şakayı yapanı da tahmin edebiliyorum.. | |
|
| |
nolamaz Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 631 Yaş : 34 Localisation : valla güzel bişeye benziyorsun ama ne demek olduğunu şettiremedim Emploi : Napoli yi biliyomda seni tanımıyorum kardeş Loisirs : Localisation'la akraba falan mısınız nesiniz
| Konu: Geri: DH nin son şakasına Bakın :D Perş. Haz. 28, 2007 11:31 am | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| |
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
| Konu: Geri: DH nin son şakasına Bakın :D Cuma Haz. 29, 2007 1:12 pm | |
| Şaaparım ben öle şkayı :cg | |
|
| |
bigknife Yarbay
| |
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: DH nin son şakasına Bakın :D C.tesi Haz. 30, 2007 2:09 pm | |
| 4 günlük ceza almışım, eğer gece açılmazsa 5 gün olacak. | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
| Konu: Geri: DH nin son şakasına Bakın :D C.tesi Haz. 30, 2007 3:07 pm | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
| |
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: DH nin son şakasına Bakın :D Paz Tem. 01, 2007 6:48 am | |
| Cezayı alalı 5 gün oldu bu gece açılacak. 5 gün vermeyi bilirler ama oraya 4 yerine 5 ya da 6 yazamazlar. | |
|
| |
raydric Çavuş
Mesaj Sayısı : 191 Yaş : 34 Localisation : bune italyancamı Emploi : buda ne si yaw Loisirs : budamı italyanca
| Konu: Geri: DH nin son şakasına Bakın :D Salı Tem. 10, 2007 2:36 pm | |
| | |
|
| |
| DH nin son şakasına Bakın :D | |
|