| bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım | |
|
+4PACize ermanpac Replica_Gun_Snatch baytar 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
baytar Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 38 Localisation : izmir-istanbul Emploi : onu zaman gösterir Loisirs : Dyarbekir'deki halama selam ederim
| Konu: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:13 pm | |
| yapmazsanız koymam edit:başlıktaki vaad
En son tarafından Salı Haz. 12, 2007 6:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Replica_Gun_Snatch GR Admin
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:14 pm | |
| puhahhahaaha olm hiç güleceğim yoktu ya | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 38 Localisation : izmir-istanbul Emploi : onu zaman gösterir Loisirs : Dyarbekir'deki halama selam ederim
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:16 pm | |
| olmaz mı dersin... Tutmazsa parayla adam tutar tuttururm | |
|
| |
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:17 pm | |
| yabamassın cg: bu konuyu 500 sayfa yap seni mod yapayım | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:21 pm | |
| beni zorlama replik | |
|
| |
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:25 pm | |
| dene istersen | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:26 pm | |
| meşgul insanım uğraşamam | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:27 pm | |
| Şimdi | |
|
| |
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:28 pm | |
| inek mi sağıyorsun | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 6:31 pm | |
| Ağzınızla kuş tutsanız yne koymam Bu forum beni haketmiyor | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 7:59 pm | |
| baytar, resmini ben koyucam buraya. | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 8:56 pm | |
| bu konuyu da dh ye koyayım hangisi önce dolarsa | |
|
| |
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 9:08 pm | |
| | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 10:14 pm | |
| koydum... hadi sitenin reklamını da yapıyorum değerimi bilin ermanı da almayın buraya | |
|
| |
| |
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 10:25 pm | |
| Bu arkadaşla niye uğraşıyoruz ki biz? Çizelim gitsin.. | |
|
| |
PACize Onbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 10:27 pm | |
| Onu çizme beni çiz ermanım | |
|
| |
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 10:39 pm | |
| baytar : xx.xx.178.200 pakize : xx.xx.178.200 | |
|
| |
PACize Onbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Salı Haz. 12, 2007 10:49 pm | |
| Ne açık edion lem ip numaramı artiz Ermana sölerim çizer seni | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:14 am | |
| PACize forum sana kurban olsun. İstediğin kadar gez. Şu baytar denen elemanla aynı bilgisayardan giriyorsunuz sanırım. Ne işin var kız senin onun yanında? Çabuk uzaklaş ondan fena yaparım. Kafalarınızı birbirine çarpıştırırım ha.. | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:16 am | |
| - ermanpac demiş ki:
- PACize forum sana kurban olsun. İstediğin kadar gez. Şu baytar denen elemanla aynı bilgisayardan giriyorsunuz sanırım. Ne işin var kız senin onun yanında? Çabuk uzaklaş ondan fena yaparım. Kafalarınızı birbirine çarpıştırırım ha..
De get la pokumon | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:21 am | |
| baytar, sana ateş girdabı saldırımı yapınca böyle konuşabilecek misin bakalım.. | |
|
| |
PACize Onbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:22 am | |
| Yap yiğidim | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:27 am | |
| - PACize demiş ki:
- Yap yiğidim
Sana yapmam yavvruumm. Sana öyle sert davranamam. | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:29 am | |
| Olum seni baştan aşşa çizerim la sarkma pakizeye...
Forumun da bir namusu var :s15:
Olum şu smok similisinin kodunu söleyin kızıyorum ama | |
|
| |
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:35 am | |
| - Kod:
-
:s15: | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:35 am | |
| La güldürme gece gece beni, nickinin üstünde bir çizik görmek istemiyosan gaybol ulean! :s15 : doğru, sen yazmayı bilmiyosun | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:36 am | |
| | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:38 am | |
| Üstümü başımı yırtıcam şimdi,lem yazıyorum işte... Ben üvey üye miyim,nedir benim bu forumda çektiğim eziyet,anketim kaybolur,hiçbir simili çalışmaz,kod yazarım kabul etmez... Naptınız lem benim üyeliğime doğruyu söyleyin
En son tarafından Çarş. Haz. 13, 2007 1:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:39 am | |
| | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 1:39 am | |
| Yok yok burası lanetli | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Çarş. Haz. 13, 2007 8:38 pm | |
| Yok la olm uursuzsun sen, sende var bişi smok: | |
|
| |
WeeDSmoKa Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 346 Yaş : 39 Localisation : niye.doldurucakmisim Emploi : one.be Loisirs : yok.ole.bisi
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Perş. Haz. 14, 2007 3:54 pm | |
| | |
|
| |
nolamaz Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 631 Yaş : 34 Localisation : valla güzel bişeye benziyorsun ama ne demek olduğunu şettiremedim Emploi : Napoli yi biliyomda seni tanımıyorum kardeş Loisirs : Localisation'la akraba falan mısınız nesiniz
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Perş. Haz. 14, 2007 7:18 pm | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| |
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 2:15 pm | |
| ii işte sana post kasmaya yer | |
|
| |
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| |
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 2:35 pm | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 2:36 pm | |
| | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 2:40 pm | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 2:47 pm | |
| | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| |
| |
bigknife Yarbay
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 2:52 pm | |
| | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 3:03 pm | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 3:05 pm | |
| | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 3:09 pm | |
| o zaman anlatım bozukluğu yapma bana diyodun | |
|
| |
bigknife Yarbay
| |
| |
tyd Yüzbaşı
| |
| |
bigknife Yarbay
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 3:17 pm | |
| | |
|
| |
tyd Yüzbaşı
| Konu: Geri: bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım Paz Haz. 17, 2007 3:18 pm | |
| hı hı | |
|
| |
| bu konuyu 5 sayfa yaparsanız buraya resmimi koyarım | |
|