| açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
baytar Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 38 Localisation : izmir-istanbul Emploi : onu zaman gösterir Loisirs : Dyarbekir'deki halama selam ederim
| Konu: açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum Salı Haz. 12, 2007 11:34 am | |
| nereye gitti lem benim anketim | |
|
| |
Replica_Gun_Snatch GR Admin
| Konu: Geri: açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum Salı Haz. 12, 2007 11:36 am | |
| hankü anketin cg: erman ile ilgiliyse o silmiştir pıhı ile ilgiliyse o silmiştir benimle ilgiliyse saralle silmiştir ne uğraşıcam cg: | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 38 Localisation : izmir-istanbul Emploi : onu zaman gösterir Loisirs : Dyarbekir'deki halama selam ederim
| Konu: Geri: açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum Salı Haz. 12, 2007 11:38 am | |
| Yok lem yeni açtım... Açar açmaz kayboldu... Kesin erman silmiştir atmaca gibi başımda bekliyor... O benim modum mu la yoksa sadece benimle mi ilgileniyor Kişiye özel moderatör uygulamasına geçen ilk forum | |
|
| |
| Konu: Geri: açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum Salı Haz. 12, 2007 11:44 am | |
| Kalitemiz de buradan belli değil mi işte Erman'ı sana tahsis ettik, artık getir götür işlerini ona yüklersin | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum Salı Haz. 12, 2007 11:47 am | |
| Dosyamla hesap makinemi taşıtcam ona,bayağı yük olmaya başladı,hele ki yazın sıcağında yaz okulunda hiç taşınmaz | |
|
| |
| Konu: Geri: açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum Salı Haz. 12, 2007 11:52 am | |
| ağır bişeylerin yok mu :X | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum Salı Haz. 12, 2007 11:57 am | |
| Taşıyamaz çocuk,yazık bunlarla gitsin gelsin | |
|
| |
nolamaz Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 631 Yaş : 34 Localisation : valla güzel bişeye benziyorsun ama ne demek olduğunu şettiremedim Emploi : Napoli yi biliyomda seni tanımıyorum kardeş Loisirs : Localisation'la akraba falan mısınız nesiniz
| Konu: Geri: açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum Perş. Haz. 14, 2007 7:22 pm | |
| | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum Perş. Ara. 06, 2007 11:37 am | |
| Erman da gttiğine göre artık istediğim gibi at koşturabilirim, artık özgürüm. | |
|
| |
| açtığım anket kayboldu,bulana ve getirene bir kola veriyorum | |
|