--REMINDED-- Er
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 34 Localisation : pf Emploi : of Loisirs : grr
| Konu: Tüm Dh Gereksizler Burdaydı Ama Bir Eksik Vardı ,Tamamlandı Salı Haz. 12, 2007 11:30 am | |
| --REMINDED-- Hoşgeldim | |
|
Replica_Gun_Snatch GR Admin
| Konu: Geri: Tüm Dh Gereksizler Burdaydı Ama Bir Eksik Vardı ,Tamamlandı Salı Haz. 12, 2007 11:38 am | |
| hoşgeldin de o avatarının altındaki tüm alanları doldurmak zorunlu değildi, kasmasaydın. cix takıl, etrafa alış buralardayım cg: | |
|
baytar Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 38 Localisation : izmir-istanbul Emploi : onu zaman gösterir Loisirs : Dyarbekir'deki halama selam ederim
| Konu: Geri: Tüm Dh Gereksizler Burdaydı Ama Bir Eksik Vardı ,Tamamlandı Salı Haz. 12, 2007 11:49 am | |
| Arkadaşın moderatörünü atayıverin... Bu forumda kişiye özel moderatör uygulaması vardır | |
|
Replica_Gun_Snatch GR Admin
| Konu: Geri: Tüm Dh Gereksizler Burdaydı Ama Bir Eksik Vardı ,Tamamlandı Salı Haz. 12, 2007 11:52 am | |
| pıhaşı reminded e yazdım. beraber yatıp kalkıcaksınız artık. | |
|
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| |
nolamaz Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 631 Yaş : 34 Localisation : valla güzel bişeye benziyorsun ama ne demek olduğunu şettiremedim Emploi : Napoli yi biliyomda seni tanımıyorum kardeş Loisirs : Localisation'la akraba falan mısınız nesiniz
| Konu: Geri: Tüm Dh Gereksizler Burdaydı Ama Bir Eksik Vardı ,Tamamlandı Perş. Haz. 14, 2007 7:15 pm | |
| | |
|