| replik.gözüme giriyon | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
PHI Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 420 Yaş : 37 Localisation : GONYA Emploi : Öğrenci Loisirs : bu ne ki :S
| Konu: replik.gözüme giriyon Paz Haz. 10, 2007 6:56 pm | |
| forumu geliştiriyon efferim gerçi daha bir sürü hata var ama bunlar da bir şey efferim sana | |
|
| |
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| |
| |
PHI Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 420 Yaş : 37 Localisation : GONYA Emploi : Öğrenci Loisirs : bu ne ki :S
| |
| |
>OnuR< Binbaşı
| Konu: Geri: replik.gözüme giriyon Paz Haz. 10, 2007 7:02 pm | |
| | |
|
| |
bigknife Yarbay
Mesaj Sayısı : 2165 Yaş : 32 Localisation : zurnanın zırt dediği yerden... Emploi : hacu italya da napoli diye bi kent vardı bu bana onu anımsatıyo Loisirs : burdan Almanyada ki halama selamlar gönderiyorum[armut.gif]
| Konu: Geri: replik.gözüme giriyon Paz Haz. 10, 2007 7:04 pm | |
| | |
|
| |
baytar Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 38 Localisation : izmir-istanbul Emploi : onu zaman gösterir Loisirs : Dyarbekir'deki halama selam ederim
| Konu: Geri: replik.gözüme giriyon Paz Haz. 10, 2007 7:28 pm | |
| İfadeler hala bozuk... Hızlı mesaj yazarken de sayfaya girdikten sonra hızlı mesaj alanına giremiyorum. Bir defa geri butonuna tıklayınca yazmaya başlıyor... Ama replik bu işi kıvıracak. Bandwidth dolmadan şu işi halletse bari | |
|
| |
PHI Yüzbaşı
| Konu: Geri: replik.gözüme giriyon Paz Haz. 10, 2007 7:49 pm | |
| - baytar demiş ki:
- İfadeler hala bozuk...
Hızlı mesaj yazarken de sayfaya girdikten sonra hızlı mesaj alanına giremiyorum. Bir defa geri butonuna tıklayınca yazmaya başlıyor... Ama replik bu işi kıvıracak. Bandwidth dolmadan şu işi halletse bari aynı sorunlar bende de mevcut halledebilecek | |
|
| |
bigknife Yarbay
| |
| |
baytar Yüzbaşı
Mesaj Sayısı : 209 Yaş : 38 Localisation : izmir-istanbul Emploi : onu zaman gösterir Loisirs : Dyarbekir'deki halama selam ederim
| Konu: Geri: replik.gözüme giriyon Paz Haz. 10, 2007 8:03 pm | |
| - bigknife demiş ki:
- zamanla halledilir hepsi
zaman kısıtlı az zamanda çok iş başarmak lazım | |
|
| |
bigknife Yarbay
| |
| |
baytar Yüzbaşı
| Konu: Geri: replik.gözüme giriyon Paz Haz. 10, 2007 8:51 pm | |
| - bigknife demiş ki:
- baytar demiş ki:
- bigknife demiş ki:
- zamanla halledilir hepsi
zaman kısıtlı
az zamanda çok iş başarmak lazım niye kısıtlı Forumun bandwidth i doluyor Lem hala bozuk bu smililer bannnn: | |
|
| |
bigknife Yarbay
| Konu: Geri: replik.gözüme giriyon Paz Haz. 10, 2007 8:52 pm | |
| | |
|
| |
ermanpac Yüzbaşı
| Konu: Geri: replik.gözüme giriyon Paz Haz. 10, 2007 11:02 pm | |
| adamın gözünü kör edecen, çık hemen ordan lae BAN: | |
|
| |
bigknife Yarbay
| Konu: Geri: replik.gözüme giriyon Paz Mart 23, 2008 1:21 am | |
| | |
|
| |
| replik.gözüme giriyon | |
|